Gemiddelde beoordeling:

Recente beoordelingen:

Verrukkelijk! En perfecte bezorging.
Eten was op het verkeerde adres besteld, eten was daarna lauw
De rainbow rol was zalig. Jammer dat het zeewier van de temaki taai was. De gefrituurde scampi was nog warm, heerlijk. De gyoza smaakte goed en was ook nog voldoende warm.
Lekker en nog warm. alleen erg jammer dat er geen wasabi en sojasaus voor bij de sashimi meegeleverd was. En er zat nagenoeg geen satésaus bij de saté. Vandaar slechts 3 sterren.
Uitstekend gegeten. Enige minpuntje was dat er maar 1 bakje wasabi bij zat
Weer heerlijk gegeten!
Helaas de side opmerking niet juist verwerkt !
De sushi en sashimi super vers, hele goede kwaliteit! En prima bezorging!
Was weer lekker 😋. Alleen jammer dat ik voor zo'n grote bestelling maar 1 bakje gember, 1 bakje wasabi er maar 3 flesjes soya saus erbij kreeg.
Netjes op tijd bezorgt en lekker gegeten
Keurig op tijd bezorgd. Heerlijk gegeten.
Altijd goed!!
Was weer super lekker Bedankt
Perfect op tijd geleverd! De avocado in de temaki’s leek al enige tijd geleden gesneden te zijn. en helaas was de nori minder knapperig als ik gewend ben. Producten zo netjes verpakt dat ze in prima ‘in vorm’ genuttigd konden worden.
Uitstekend in orde. Heerlijke maaltijd.
Gewoon heerlijk zoals het hoort.
De warme gerechten waren niet echt warm meer. De sushi was erg lekker.
Prima en keurig op de afgesproken tijd
Super lekkere sushi! Goede kwaliteit. Echter aangegeven om 18:25 te bezorgen en ze stonden om 17:10 voor de deur. Absoluut snelle bezorging, maar ik had liever gehad dat ze rekening hadden gehouden met de tijd die ik had aangegeven!
De bestelling was er niet om 19:10 Maar zeker rond 20:30!
Heerlijk gegeten.
Beste, het was de eerste bestelling bij u. Altijd positief spannend. Ik merkte, vanwege drukte, dat de bediening van de telefoon sneller zou kunnen. De bestelling zou om 18.50u. aankomen en het werd 19.50u.
Zoals altijd TOP!
De sushi was zoals gewoonlijk heerlijk. Prima bezorging, keurig op tijd. Helaas was de saté ajam ronduit slecht: koud, keihard, heel droog en nauwelijks saus. Na één hap konden we niks anders doen dan alles weggooien.
Was top! En de warme gerechten waren warm. Erg tevreden.